Juhlasali

274m2

Valkoisen Salin sydämenä toimii hulppea juhlasali. Tilassa onnistuvat näyttävät seminaarit, tunnelmalliset illalliset kuin konfettisateella kruunatut showt. Suuri lava levittäytyy vielä suuremmaksi moottoroidulla etulavalla, joka toimii esimerkiksi seminaareissa hyvin myös matalammassa korkeudessa, luoden intiimimmän tunnelman tilaan. Monipuolisella kalustuksella tilan saa muovattua moneen erilaiseen tapahtumaan sopivaksi.

Salonki

120m2

Ennen juhlasalia vieraat saapuvat Valkoisen Salin Salonkiin, jonka katseenvangitsijana toimii Yngve Bäckin 1962 maalama "Piazza" maalaus. Messinkiset pöydät ja samettikalusteet henkivät modernia charmia ja ikkunoista voi ihailla Tuomiokirkon tornia. Salongissa voit esimerkiksi nostaa maljat ennen illallista tai viettää virkistävän lounastauon seminaarin välissä.

Parvi

75 m²

Kattomaalauksella koristellulta parvelta avautuvat hyvät näköalat Juhlasaliin ja lavalle. Päivätapahtumissa vieraat voivat seurata ohjelmaa rennosti sohvaryhmiltä ja iltajuhlissa taas nauttia esimerkiksi Upstairs cocktailbaarin raikkaista drinkeistä. 

Terassi

170m2

Kesäkaudella Valkoisessa Salissa on lisäksi käytössä suuri sisäpihaterassi, josta yli puolet saadaan tarvittaessa katettua. Talvisin pihalle saa rakennettua näyttävän sisääntulon tai vaikkapa lämmitetyn vilvoittelukatoksen.

Valkoinensalipohjakuvamallinnos.jpg

Suosituskapasiteetit:

Istuva illallinen katettuna juhlasaliin:
50-312 vierasta

Istuva illallinen juhlasali + parvi:
max. 350 vierasta

Seminaari
50-450 vierasta

Seisova buffet illallinen / cocktail tilaisuus
75-600 vierasta

Iltajuhlat / konsertit
100-600 vierasta

Kun tekniikka pelaa, järjestät tapahtumasi huoletta.

2016 valmistuneen remontin yhteydessä koko Valkoisen Salin tekniikka uusittiin ja samalla juhlasali myös akustoitiin. Salista löytyy nyt kattava tekniikka mm. seminaari- ja juhlakäyttöön. Mukana tapahtumien suunnittelussa ja tapahtumapäivässä on aina tekninen tuottaja, joka varmistaa että kaikki toimii moitteettomasti.

Seminaaritekniikka

Sisältää mm:

-äänentoiston
-8m leveän valkokankaan
-videotykin
-mikkivalikoiman
-klikkerin
-tunnelmavalaistuksen
-ääni- ja valopöydän

Juhlatekniikka

Sisältää mm:

-konserttiäänentoiston
-showvalot ja tunnelmavalaistuksen
-dj-laitteet
-videotykin
-8m leveän valkokankaan
-mikkivalikoiman
-ääni- ja valopöytät